Sök
Mercatus logotype

Leverantörer

Utvalda leverantörer

Med teknik för rening och återvinning av förorenade vätskor. Till industrin, vattenverk, värmekraftverk.

Vår vision är att bli ett föredöme i miljöteknik och arbetsmiljö. Vi är smålänningar från Astrid Lindgrens hembygd och det är inte utan stolthet vi berättar för nya kunder att vi varit med sedan tidigt sjuttiotal. Vår grundare såg

KNOLL Maschinenbau GmbH

Utrustning för skärvätskerening och spånhantering. Allt från mindre filteranläggningar till stora kompletta system.

WEIMA

WEIMA är kända över hela världen för sin höga standard när det kommer till kvalitet. Deras spånkrossar, brikettpressar och avvattningspressar är stabila, pålitliga och ekonomiska. De som väljer Weima-maskiner kan vara säkra på att de får en skräddarsydd lösning av högsta kvalitet.

Steimel

Produktsortimentet av spåncentrifuger och spånkrossar är främst för återvinning och recirkulering av skärvätskor från spånor och komponenter. Beroende på kundens krav designas, konstrueras och tillverkas enskilda maskiner och komplexa system för avsett ändamål.

Schmalenberger

Det tyska pumpföretaget Schmalenberger har ett standardprogram med pumpar men skräddarsyr och specialtillverkar också kvalitetspumpar efter kundens behov. De har ett brett pumpsortiment och pumparna kan beställas med olika slitstarka ytbeläggningar vilket gör pumparna lämpliga vid t.ex. slipprocesser.

HYFRA

Högpresterande kompressorkylare som används för att kyla skärvätska eller andra vätskor från olika processer. Kylarna finns för både tankinstallationer och fristående system.

STA

Manuella och automatiska centrifuger för rening av vätskor.

NSM Magnettechnik

Tillverkar högpresterande magnetvalsar/magnetfilter för rening/separaering av magnetiska partiklar i processvätskor.

Müller Gerätebau

Kringutrustning för skärvätskerening så som oljeavskiljare och emulsionsdoserenheter.

Turbo-HKS

Manuella och automatiska centrifuger för rening av vätskor. Med det breda produktutbudet är det lätt att hitta en produkt som passar för ändamålet.

JOEST

Tillverkar lyft- och tippenheter för containrar och behållare av olika slag, och skak/avskiljningsgaller för avskiljning av ändbitar och stördelar.

Leverantörer