Service & Reservdelar

Vi erbjuder ett stort urval av reservdelar och förbrukningsartiklar direkt från vårt lager. Behöver du service eller reparation av din anläggning står vi till tjänst.

Service o reservdelar

i

Service utan gränser

Varje servicelösning från Mercatus fokuserar på att sänka driftskostnaderna och förbättra produktionsresultatet. Vi ser till att dina processer fungerar smidigt och effektivt oavsett om du har ett årsavtal, väljer att anlita oss när du själv inte hinner med eller vid akuta driftsstörningar.

Serviceteamet har en gedigen erfarenhet och bred kompetens. Under årens lopp har vi byggt upp ett väl utvecklat system för erfarenhetsutbyte och kompetensspridning. Värdefulla tips och råd har vi samlat i en erfarenhetsbank. Sådant som sällan går att läsa sig till. Något du som servicekund ska utnyttja!

Testa oss genom att ringa någon av våra servicekunder! Ring eller maila Leif så ger han dig en referenslista med namn. Han nås på telefon 0492-171 11 eller e-post leif.a@mercatus.se.

Support och eftermarknad

Naturligtvis tillhandahåller vi teknisk support.

Serviceteamet ger gärna råd om olika typer av självkontrollpunkter och tips på slitdelar som bör finnas på plats. Vi erbjuder dessutom alla våra kunder utbildning i seminarieform. Vi fokuserar då på teknik, funktion och underhåll.

I vår anläggning i Vimmerby kan vi erbjuda professionell service på produkter och anläggningar som inte kan utföras på plats.

Reservdelslagret är gediget och de flesta tillbehör och slitdelar kan levereras med mycket kort varsel.

Vill du veta mer om vår service- och supportfunktion? Maila till  marcus.a@mercatus.se

  • Anders Kratz

    Projektledare och montageledare

    "Vi har under drygt 40 år samlat på oss en unik erfarenhet, kompetens och kunskaper. Kunskaper som vi gärna delar med oss av."

  • Richard Hag

    Service och eftermarknad

    "Jag hjälper dig gärna med större och mindre projekt. Med mina 15 år i branschen vet jag vad du som kund vill ha!"