Med i toppstriden

Med i toppstridenAlecta har för sjunde gången utsett Sveriges bästa arbetsplats. Vinnare 2006 är Lillekärrs Äldreboende i Hisings Kärra. Mercatus kom på delad andraplats tillsammans med övriga åtta nominerade.

Totalt 125 företag var anmälda och av dessa nominerades 10 stycken och har granskats av externa examinatorer. Examinatorernas utvärdering låg till grund för juryns slutliga bedömning. 

– Alla de tio nominerade företagen har, förutom bra resultat inom hälsa, även kunnat styrka att de lever upp till utmärkelsens kriterier och har visat ett nytänkande i sitt hälsofrämjande arbete, säger Pehr Östberg, chef Marknad, Alecta.

Syftet med Sveriges bästa arbetsplats är att minska företagens kostnader för ohälsa. En minskad sjukfrånvaro kommer alla till del i form av minskade premier för de riskförsäkringar som ingår i tjänstepensionen ITP.

Vi är otroligt stolta över att vi blev nominerade och gratulerar Lillekärrs Äldreboende till priset! Vi kommer igen nästa år…

 • Anders Kratz

  Projektledare och montageledare

  "Vi har under drygt 40 år samlat på oss en unik erfarenhet, kompetens och kunskaper. Kunskaper som vi gärna delar med oss av."

 • Patrick Hörmann

  Säljare Skärvätskerening

  "Det finns inga genvägar till ren och funktionell skärvätska"

 • Kristina Svanberg

  Ekonomichef

  "Med vårt långsiktiga ekonomiska tänk är vi en stabil och pålitlig partner"