Jobba hos oss

Mercatus Engineering är ett av Sveriges äldsta miljöteknikföretag. Med tydliga mål och klara strategier har vi en stabil tillväxttakt. Idag är vi 27 medarbetare och omsätter omkring 60 miljoner. Vår affärsidé är att med kunskap och över 40 års erfarenhet sälja bästa lösning för rening av dricksvatten och industriellt förorenat vatten. Till industrin, vattenverk och värmekraftverk. Globalt.  

Det finns ett stort intresse för att börja jobba hos oss och det innebär att vi sällan annonserar efter nya medarbetare. Av den anledningen har vi upprättat en bank med intressanta sökanden. Är du intresserad att ingå i vår rekryteringsbank? Fundera över följande och mejla oss en ansökan till info@mercatus.se.

  • Varför vill du flytta till Vimmerby och jobba hos oss?
  • Hur du kan bidra till vår långsiktiga utveckling?
  • Varför vi ska välja just dig?

Vi ser gärna att du är civilingenjör eller har motsvarande teknisk erfarenhet, inriktning är av mindre betydelse. Det viktiga är att du passar in i vårt team, som bygger på värdegrunden öppenhet, omtanke och respekt.

Information om oss och den teknik vi representerar hittar du här på hemsidan, saknar du något så hör av dig så skickar vi det med posten och har du frågor är det bara att ringa eller mejla.