Lediga tjänster

Mercatus Engineering grundades 1973 och är ett högteknologiskt miljöteknikföretag som med god kunskap om våra kunders processer föreslår och levererar rening och återvinning av förorenade vätskor till industrin och värmekraftverk. Vi är i nuläget 27 anställda, med huvudkontor i Vimmerby.


För att klara den ökade efterfrågan söker vi:

Resande servicetekniker

I rollen som resande servicetekniker utför du underhåll, reparation och service av våra olika typer av anläggningar/system. Du kommer ingå i vårt serviceteam som består av 8 personer och utgå från Vimmerby. Arbetet är fritt och du arbetar för det mesta på egen hand på resande fot. Ibland förekommer även arbete tillsammans med övriga servicetekniker i teamet. Du kommer att få en gedigen upplärning där du kommer att arbeta tillsammans med våra erfarna servicetekniker för att sedan på sikt kunna utföra arbetet självständigt. 


Krav:
• Gymnasie-eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik eller el. 
• Behärskar det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift då du har kund- och leverantörskontakt med utländska företag. 
• B-körkort
• Goda IT-kunskaper

Det är meriterande om du:
• Tidigare arbetat som servicetekniker
• Har erfarenhet av arbete med el, teknik, mekanik och- eller hydraulik
Behärskar det tyska språket

Vi väger rätt personlighet och teknisk läggning/intresse högre än rätt utbildning!

Som person är du serviceinriktad då du trivs och drivs av att skapa långsiktiga kundrelationer och nöjda kunder. På Mercatus kommer du få stort eget ansvar från start och därför krävs det att du trivs i en självgående roll såväl som att vara del i ett team. Du har en lösningsfokuserad attityd och räds inte att ta dig an utmanande problem. Sist men inte minst är du flexibel och trivs i en roll där du kan få omplanera din dag i enlighet med kundernas behov. 


Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en varierande miljö och i en organisation som bygger på självständighet och laganda. 

För frågor gällande tjänsten kan du ringa till Hans Svanberg på telefon 0492 171 09. 
Din ansökan kan du maila till Hans Svanberg hans.s@mercatus.se

Tillsättning av tjänsten önskas ske omgående och urval sker löpande!

Mercatus Engineering AB 
Box 84 
598 22 VIMMERBY