Lediga tjänster

Vi söker en Projektledare

Mercatus Engineering är ett miljöteknikföretag som med god kunskap om våra kunders processer tillhandahåller anläggningar för rening och återvinning av förorenade vätskor till industrin och värmekraftverk. Vi är i nuläget 26 anställda, med huvudkontor i Vimmerby och ett mindre kontor i Stockholm.

 

Vi söker nu en projektledare till avdelningen Skärvätskerening/Spånhantering.

Huvudinriktningen på projekten du kommer jobba med är anläggningar för skärvätskerening och spånhantering mot industrin. I din roll som projektledare på Mercatus kommer du ha ansvaret för att leda projekten från och med att säljprocessen är avslutad tills att anläggningen är slutlevererad. Du jobbar tätt ihop med dina kollegor genom hela processen för att på bästa sätt lösa uppgifterna. 

 

Vi ser gärna att du har erfarenheter inom områdena:

- Projektledning/planering

- Processteknik

- Pumpar

- Grundläggande elkunskap

 

Ett brinnande teknikintresse och erfarenhet är tungt vägande meriter och du kommer att få kompletterande utbildning inom det eller de områden som eventuellt saknas.

 

Engelska i tal och skrift är nödvändigt då vi har många utländska kunder och leverantörer. Du kommer att resa en del, både inom och utanför landets gränser. Körkort är ett krav.
Tyska språket är meriterande. 

 

Placering i Vimmerby.

 

För frågor gällande tjänsten kan du ringa till Herman Selin på tel. 0492 171 05.

 

Ansökan mailas till Kristina Svanberg, kristina.s@mercatus.se

 

Tillsättning av tjänsten önskas ske omgående och urval sker löpande.