Kvalité, miljö & arbetsmiljö

Vår filosofi är enkel, att värna om våra resurser och ständigt sträva efter högsta kvalitet och minimal miljöpåverkan. Ända sedan starten har vårt miljöengagemang varit starkt och vi var ett av de första miljöteknikföretagen som certifierade miljöarbetet enligt ISO 14001.

Vårt integrerade ledningssystem TAO omfattar kvalitet, miljö, utveckling och arbetsmiljö. På kinesiska betyder TAO vägen, för oss betyder det också Totalt Ansvar med Omtanke.

Vi strävar ständigt efter att anpassa och förbättra våra produkter och arbetssätt. Vid alla beslut övervägs kvalitet- och miljöaspekterna noggrant.

 

Omfattning ISO14001

Vår verksamhet bedrivs i ändamålsenliga lokaler på Hultsfredsvägen 33 i Vimmerby (Fastighetsbeteckning 3:315 och 3:327) men vi finns även ofta ute hos våra kunder på montage och service.

Den fysiska omfattningen är därför vår tomtgräns. Resor till och från våra kunder/leverantörer, transporter av våra produkter innefattas i systemet.
Samtliga anställda omfattas av miljöledningssystemet.
Våra produkters miljöpåverkan innefattas ej då produkternas uppgift är att förbättra miljöprestandan hos våra kunder.

Tillverkningsprocessen för våra anläggningar omfattas av systemet.

 • Anders Kratz

  Projektledare och montageledare

  "Vi har under drygt 40 år samlat på oss en unik erfarenhet, kompetens och kunskaper. Kunskaper som vi gärna delar med oss av."

 • Patrick Hörmann

  Säljare Skärvätskerening

  "Det finns inga genvägar till ren och funktionell skärvätska"

 • Kristina Svanberg

  Ekonomichef

  "Med vårt långsiktiga ekonomiska tänk är vi en stabil och pålitlig partner"