Affärsidé

"Att leverera rätt teknik och kunskap för rening och återvinning av industriella processvätskor."

En framtid utan rent vatten är en grumlig syn. Med den senaste tekniken bygger vi anläggningar och system för återvinning och rening av industriella processvätskor till små och stora tillverkande företag.

Lång erfarenhet har lett till en ledande position inom två huvudområden:

Spånhantering, brikettpressning och skärvätskerening till den tillverkande och metallbearbetande industrin. Anläggningar med en kapacitet av 50 liter/minut till centrala system som försörjer en hel maskinpark 10 000 liter/minut.

Membranteknik för rening och återvinning av processvätskor, vatten, energi och material från industrin, vattenverk och värmekraftverk. Moduluppbyggda system från 150l/timma upp till 448 000 liter/timma.

Med rätt lösning kan Du tjäna både pengar och tid, samtidigt som arbetsmiljön förbättras och mängden avfall som släpps ut i miljön minskas. Läs mer på sidan System & Teknik. Där hittar du produkter och system och du kan läsa hur vi tar ansvar från utveckling, konstruktion, projektering, till leverans och idrifttagning.

 • Anders Kratz

  Projektledare och montageledare

  "Vi har under drygt 40 år samlat på oss en unik erfarenhet, kompetens och kunskaper. Kunskaper som vi gärna delar med oss av."

 • Patrick Hörmann

  Säljare Skärvätskerening

  "Det finns inga genvägar till ren och funktionell skärvätska"

 • Kristina Svanberg

  Ekonomichef

  "Med vårt långsiktiga ekonomiska tänk är vi en stabil och pålitlig partner"