Ett nyhetsbrev från Mercatus som håller dig uppdaterad om nyheter inom
recirkulering, återvinning och rening av processvätskor.

God Jul och Gott Nytt År!

Vi fortsätter att skänka våra julklappspengar till SOS-Barnbyar – Astrid Lindgrens barnby Bouar i Centralafrikanska republiken.

”Konflikten i Centralafrikanska republiken, CAR, fortsätter och en varaktig och stabil fred ser ut att vara långt borta. En hel generation barn växer upp i en tillvaro präglad av våld och otrygghet. Många är på flykt, utan
tillgång till mat, skola och sjukvård. SOS Barnbyar har arbetat långsiktigt i landet sedan 1992 och har även nödhjälpsinsatser för att möta den akuta situationen.

Läs SOS Barnbyars nyhetsbrev om insatser i Bouar och möt människorna som lever här.”

SOS Barnbyars nyhetsbrev 

Vi känner det gott att vara med att göra skillnad och vill med detta önska er en riktigt God Jul och ett
Gott Nytt År!

Året på Mercatus har varit fartfyllt med nyanställningar och många stora projekt som levererats och flera som står för dörren för leverans till nästa år.

Vi ser nu fram emot en stunds välbehövlig vila eller tid för andra aktiviteter för att samla krafter inför ett nytt spännande kommande 2015.
Kontoret kommer att vara obemannat från dagen innan julafton, den 23 december och öppnar igen efter trettonhelgen den 7 januari.

Står du i akut hjälp finns våra kontaktuppgifter på vår webbplats annars når du oss på vårt växelnummer
0492-171 00 som där hänvisar till jourtelefonnummer.

Förändring i säljorganisationen

Vid årsskiftet lämnar Erkki Lahti Mercatus för nya uppdrag. Sebastian Gunnarsson ( till höger i bild) som är nyanställd säljare tar på allvar Erkkis plats efter nyår men har redan börjat jobba in sig i organisationen främst inom skärvätske-spånhanteringssidan.

Sebastian är utbildad maskiningenjör inom produktutveckling och har sedan tidigare erfarenhet från den tunga fordonsindustrin, bl.a. Volvo CE Braås.

På bilden ses även Herman Selin och Jan Alsér som liksom tidigare står till er tjänst.

info@mercatus.se - Tel. 0492-171 00