Ett nyhetsbrev från Mercatus som håller dig uppdaterad om nyheter inom
recirkulering, återvinning och rening av processvätskor.

Julhälsningar från Mercatus

2015 är snart till ända och det är dags för en väl förtjänt julledighet efter ett mycket hektiskt år i positiv bemärkelse. Ett år då vi drivit igenom flera stora projekt utöver vårt vanliga flöde av leveranser.

Kontoret kommer att vara obemannat från dagen innan julafton, den 23 december och öppnar igen efter trettonhelgen den 7 januari.

Står du i akut hjälp finns våra kontaktuppgifter på vår webbplats annars når du oss på vårt växelnummer 0492-171 00 som där hänvisar till jourtelefonnummer.

Vi vill här tacka er kunder och samarbetspartner för ett fantastiskt år och samtidigt passa på att önska er en God Jul och ett Gott Nytt År!

SOS-Barnbyar

Vi vill givetvis också ge ett bidrag till jul i vår oroliga värld. Våra tankar går främst till alla utsatta barn och som är på flykt. Vi väljer även i år att skänka våra julklapps- och julkortspengar till Astrid Lindgrens barnby i Bouar genom SOS-Barnbyar.

Huset symboliserer att vi gett övergivna barn i världen ett bidrag till ett hem i jul. 

Rapport från SOS-Barnbyar:

"SOS Barnbyars förskola i Bouar öppnade 2009 och har sedan dess varit en fast punkt för många barn i området. Här kan barnen leka och känna sig trygga samtidigt som de får en möjlighet att bearbeta hemska upplevelser.

Många föräldrar håller sina barn hemma när konflikten förvärras och pedagogerna försöker besöka barnen och ge dem undervisning i hemmet för att förbereda dem inför grundskolan och samtidigt locka dem att våga komma tillbaka till förskolan. "

Elmia Verktygsmaskiner 2016

Vi vill att du redan nu skriver in i din kalender för 2016 att besöka oss på Verktygsmaskinsmässan som i år går av stapeln i Jönköping.

Där bjuder vi in er för diskussion i vår monter B05:63, om vårt breda sortiment främst inom skärvätske- och spånhantering.

Väl mött!

 

info@mercatus.se - Tel. 0492-171 00