Ett nyhetsbrev från Mercatus som håller dig uppdaterad om nyheter inom
recirkulering, återvinning och rening av processvätskor.

Sommarhälsningar från Mercatus

Semestertider är nu i antågande för de flesta här på Mercatus, vi har kontoret stängt veckorna 29 och 30 och smyger sedan i gång med en reducerad personalstyrka under augusti.
Vid akuta lägen gällande delar och driftsstörningar finns vi givetvis nåbara för er.
Vi nås via vårt växelnummer 0492-171 00, som där hänvisar till journummer. 

Vi önskar er alla en fortsatt skön sommar!

Mercatus - Godkänd kärnkraftsleverantör

Sedan 2015 är Mercatus en godkänd kärnkraftsleverantör. Vid årsskiftet fick vi ytterligare ett kontrakt i branschen där en anläggning ska rena aktivt processvatten. Leveransen är beräknad till efter sommaren och består av ultrafilter och jonbytare som ska filtrera bort radioaktiva partiklar.

Produktnyheter från KNOLL

KNOLL HydroPur, skräddarsydd lösning för skärvätskerening
Om du vill kunna konfigurera ett filtersystem efter dina behov kommer du tycka om KNOLLs nyutvecklade HydroPur. Grundmodellen för detta modulära hydrostatiska skärvätskefilter består av en tank och en filterdel. Beroende på dina krav på pumpar, kylare, förskiljare etc. kan du välja till standardiserade optioner - för enkel uppskalning till den fullutrustade versionen, som kan uppfylla även de mest krävande kraven.
Läs mer HydroPur här!

KNOLLs nya lamelltransportör P-40L
Har du också transportörer i din produktion som måste tåla speciella belastningar eller hög värmetillförsel från laserbearbetning? KNOLLs nya lamelltransportör P-40L är speciellt framtagen för laser och stansmaterial, men har även visat sig fungerar väldigt bra i andra besvärliga applikationer. 
Läs mer om P-40L här!

Henrik, vår nya medarbetare

Vi presenterar här nytillskottet på vår säljsida Henrik Ålstam. Han kommer i första hand att arbeta  som säljare och projektledare inom skärvätskerening och spånhantering.
Henrik har jobbat med främst försäljning och logistik i cirka 25 år inom tillverkningsindustri för infästning (spik, skruv) samt områdesskydd. Det känns nu utmanade, inspirerande och framför allt roligt att få utveckla sig ytterligare hos Mercatus.

Jag har alltid haft intresse för ny teknik och nu har man möjligheten att lära sig mer och att få jobba med det som jag och Mercatus står för, ”Att göra världen renare”.

Vi söker ytterligare medarbetare

På Mercatus är det fortsatt mycket att göra och för att klara den ökade efterfrågan söker vi efter fler medarbetare till vårt team.

Är du eller någon du känner rätt person, tveka inte att söka tjänsterna eller hör av er till oss vid frågor.

Klicka på länkarna nedan för att läsa om tjänsterna.

Projektledare/tekniker

Resande servicetekniker

info@mercatus.se - Tel. 0492-171 00