Nostalgi


Mercatus på Internet (hämtat från NEWS #1 -1997)

"Mercatus har under en längre tid avvaktat utvecklingen på Internet och kommer inom kort att ha en egen presentation och informationssida. Där kommer du att kunna läsa om nya produkter och lösningar, ny teknik, allmän information om vatten respektive slipvattenrening och om vårt miljökvalitetsarbete (ISO 14000) och mycket annat.

Du som kund kommer även att kunna komma i kontakt med våra tekniker, säljare och lager/service samt administrativa avdelning via E-post. De olika adresserna kommer att presenteras på vår hemsida http://www.mercatus.se och i näskommande news.

Vi hoppas att ni kommer få nytta av vår hemsida och E-post förbindelse och att ni hör av er om ni skulle råka stöta på problem när ni använder dem."

Designförändringar genom åren

Mercatus News

Ursprungsnewset var enligt dåtidens senaste design. Här ser vi exempel på hur NEWS #1 -96 såg ut.

(Klicka för större bild)

Mercatus News

I och med att vi år 2000 gjorde en helrevidering på vår grafiska profil följde även våra nyhetsbrev med. Layouten är stilren och fräsch och mer lättläst än ursprungsvarianten.

Mindre förändringar som man kanske inte alltid tänker på är att vi i samband med den nya grafiska profilen gjort om vår logotype en aning. Jämför gärna mellan stora bilden på NEWS 1 -96 och detta news.

(Klicka för större bild)

Mercatus News

Från och med NEWS #2 2005 är alla våra bilder i färg. I detta första nummer var passande nog en rubrik "Färgglatt samarbete".

I övrigt har vi inte gjort några större förändringar, förutom att vi numera har med fler bilder, då det gör sig bättre i färg.

(Klicka för större bild)

 • Anders Kratz

  Projektledare och montageledare

  "Vi har under drygt 40 år samlat på oss en unik erfarenhet, kompetens och kunskaper. Kunskaper som vi gärna delar med oss av."

 • Patrick Hörmann

  Säljare Skärvätskerening

  "Det finns inga genvägar till ren och funktionell skärvätska"

 • Kristina Svanberg

  Ekonomichef

  "Med vårt långsiktiga ekonomiska tänk är vi en stabil och pålitlig partner"