Teknisk säljare sökes

Mercatus Engineering AB är inne i ett expansivt skede. Sedan 1973 har vi utvecklat, konstruerat och levererat system för rening och återvinning av industriella processvätskor.
Kunderna finns inom den bearbetande industrin samt värmekraftverk. Vår hemmamarknad är Skandinavien men leveranser till övriga världen förekommer.

Vi söker dig som har en gedigen teknisk kompetens och ett intresse med tyngdpunkt inom sektorn verkstadsindustrin då tjänsten har direkta kopplingar till mekanisk produktion.
Våra kunder är alltifrån mindre mekaniska verkstäder till stora aktörer inom svensk industri såsom Volvo, Scania och SKF.

Vi tror att du har erfarenhet av att självständigt ta dig an olika kundförfrågningar, föreslå systemlösningar, dimensioneringar m.m. Vi förutsätter god vana att ta egna
initiativ men även jobba i team.
Telefonsamtal, boka kundbesök, offertarbete, läsa flödesscheman och maskinritningar är dagliga rutiner. Vi arbetar i affärssystemet Jeeves.
Du är jordnära och blir stimulerad av utveckling och utmaningar. Dagliga kontakter med tyska leverantörer och tyska konstruktörer gör att goda kunskaper i tyska är klart meriterande. 

Detaljerad kunskap om våra produkter och system kommer du att erhålla från vårt team, utbildningar kommer även att ske på plats hos olika leverantörer, främst i Tyskland.

Arbetsplatsen är på vårt kontor i Vimmerby och resor i tjänsten förekommer regelbundet, körkort är därför ett krav.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en trevlig miljö och i en organisation som bygger både på självständighet och teamkänsla. Goda utvecklingsmöjligheter. 

Nyfiken? Vill du veta mer om oss kan du läsa allt om vår organisation, våra produkter och vår helhetssyn som sträcker sig från medarbetare till kund här på webbplatsen.

Skicka din ansökan snarast, dock senast fredagen den 6 juni, inkluderat referenser och meritförteckning till: 

anders.a@mercatus.se med kopia till jan@mercatus.se

Mercatus Engineering AB
Box 84
598 22  Vimmerby

 
Full fart på Mercatus - teknisk säljare sökes

 

 

Tommy Åberg
den 3 juni 2014 kl. 10:54

Hejsan. Någon teknisk säljare är jag kanske inte men har andra goda egenskaper som ni kanske kan behöva och gilla.
Har just idag en fast anställning sedan 26 år tillbaka och fortfarande driven när man får chansen att vara med i olika grupper så som lin och Haccap, har även varit skydd- och huvudskyddsombud.
Trivs med mitt jobb gör jag fast har problem med nattarbeten som sliter något oerhört. Gillar att ta i vara med i möte och möjligheten att påverka. Jobbar som linjeledare idag och har så gjort sedan början av -90
Kan jag vara intressant för er så hör av er..har bara gott om er och företaget.
Mvh Tommy
tel 0706404478

Månader