Sebastian räknar ned

Sebastian Liebler- vår praktikant från Knoll,närmar sig nu slutet av sin sex månader långa praktiktid här på Mercatus.

-Att arbeta och bo i Sverige har varit en stor upplevelse i mitt liv. Jag har haft en fantastisk tid här, lärt känna många nya människor och en annorlunda kultur och har många positiva intryck att ta med mig hem, säger Sebastian. 

-Mitt första intryck av Sverige var att svenskarna är öppna och vänliga. Jag bekantade mig och kom in i den svenska livsstilen och de kulturella skillnaderna och blev förtjust i det rätt snabbt. Arbetsklimatet här på Mercatus är mycket bra och tack vare det öppna klimatet kom jag snabbt in i gänget både privat och i arbetsprocessen. Jag har jobbat med i kundprojekten och varit ute och träffat svenska kunder både vid säljbesök och servicearbeten. Allt detta har gett mig så mycket och jag har också förbättrat mina språkkunskaper.

-Jag vill tacka alla mina kollegor för tiden här, för support, guidning och uppmuntran. Jag kände mig bekväm från första dagen av min praktik och det har varit ett nöje att arbeta med alla här, avslutar han.


Sebastian Liebler

Vi tackar Sebsatian för hans tid och insatser här hos oss, hoppas att han fått med sig några bra erfarenheter och önskar lycka till med fortsatta studier.

Auf wiedersehen Sebastian!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Månader