Resande servicetekniker sökes

Mercatus Engineering AB är inne i ett expansivt skede. Sedan 1973 har vi utvecklat, konstruerat och levererat system för rening och återvinning av industriella processvätskor. Vi har ingen egen produktion utan lägger den på väl valda underleverantörer. Vår hemmamarknad är Norden, medan Kina och Asien är kommande marknader för vår exportsatsning. Vår omsättning är drygt 40 miljoner och organisationen består idag av 23 medarbetare.

För att klara den ökade efterfrågan på service och underhåll söker vi;

Resande servicetekniker

Arbetet som servicetekniker innebär genomförande av planerad avtalsservice och brådskande akutservice på befintliga system på plats hos våra kunder. Uppdragen sker huvudsakligen i Sverige men det kan även förekomma utomlandsuppdrag. Arbetet innebär frekventa resor förknippade med övernattning, vilket innebär att det ställs krav på att du kan vara borta hemifrån under kortare och längre perioder. B-körkort är ett krav.

Vi tror att du har en bakgrund inom el- eller mekanikområdet och är förtrogen med process- och/eller bearbetningsindustrin. Det är en merit om du har tidigare erfarenhet från arbete i serviceorganisationer. Vi förutsätter att du är självgående, ansvarstagande och inte är rädd för att ta nya kontakter. Dessutom räknar vi med att du är uppfinningsrik och alltid försöker hitta lösningar på uppkomna problem.

Grundläggande kunskaper i engelska är ett krav, tyska är ett plus.
Detaljerad kunskap om våra produkter och servicemöjligheter kommer du att erhålla från teamet.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en annorlunda miljö och i en organisation som bygger på självständighet och laganda.

Sökanden ombedes senast den 11 maj skicka ansökan samt meritförteckning till:

info@mercatus.se

eller

Mercatus Engineering AB
Box 84
598 22 VIMMERBY
Att: Ing-Marie Karlsson.

Arbetstid/Varaktighet
Tills vidare. Tillträde enligt överenskommelse. Heltid. Dagtid. Provanställning tillämpas.

Lön
Fast lön.

Månader