Praktikant Erik tackar för sig

Idag är sista dagen för vår praktikant Erik Svensson från Loftahammar, som studerar på teknikprogrammet, design och produktutveckling, på Vimmerby Gymnasium.

- Under två veckor har jag genomfört min APL på Mercatus verkstad och serviceavdelning. Efter en bra introduktion om företagets verksamhet och värderingar var det dags ge sig ut i verksamheten tillsammans med personalen. Främst har arbetet bestått av lagerarbete, pakethantering, montering, reparation mm.

Det var roligt att också få möjligheten att vara med ute på fältet och se en fullskalig maskin, som jag tidigare bara kunnat bilda mig en uppfattning om genom delar vi handskats med på lagret och anläggningsbilder.Trots att jag stod med olja och metallspån upp till armbågarna i ett 27 gradigt rum hela dagen vad det en lyckad sådan!

- Mercatus har verkligen varit en bra praktikplats jag varmt kan rekommendera. Jag har blivit mycket bra bemött. Att det bjöds på frukost, frukt och fika, samt att jag lyckades pricka in två dagar med tårta var bara för bra för att vara sant! Det var god stämning både under arbete och i fikarummet, med många intressanta diskussioner i personalgruppen. Det har var varit ett nöje att fått vara en del av den, avslutar Erik.

Vi vill givetvis tacka Erik för hans tid och insatser här hos oss och önska honom lycka till med fortsatta planer och mål i livet!


Erik Svensson praktiserar på Mercatus verkstad

Månader